Mikä juttu?

KaksJaKolme on perheblogi, jossa käsitellään yhden uusperheen elämää ja yleisesti perheeseen liittyviä teemoja. Blogia pyörittävät Iskä ja Äiti: Iskä kirjoittaa kaikki tekstit ja Äiti ottaa kuvat. Käytämme myös vapaalla lisenssillä olevia kuvia silloin tällöin blogissamme. Perheemme esittelypostaukset ovat ensimäisiä julkaisuja joita tähän blogiin on kirjoitettu ja niistä löytää meistä tarkempaa informaatiota, mutta tiivistetysti: Olemme uusperhe johon kuuluu Iskä, Äiti, N vuosimallia 2020, J vuosimallia 2015 ja M vuosimallia 2014. Olemme hyvin perinteinen Suomalainen lähiöperhe, jossa Iskä käy päivätöissä logistiikka-alalla ja Äiti toimii kodin elävänä sydämenä joka sykkii rakkaudellaan tämän perheen liikkeelle joka päivä. 

Idea blogiin lähti liikkeelle ihan vain ajatuksena eräänä iltana, koska Iskä tykkää hirmuisesti kirjoittaa (ja haluaa tekosyyn käyttää tietokonettaan) ja Äiti tykkää ottaa kuvia. Niinpä saimmekin tästä kivan yhteisen harrastuksen. Blogissa on tarkoitus siis kirjoitella ihan niistä arkipäiväisistä asioista mitä perheellisten ihmisten arkeen kuuluu ja joskus asioista jotka yleisesti vain liittyvät perheeseen. Tarkoituksena on kirjoittaa kaunistelemattomasti siitä mitä perheellisen elämä on, koska Internet on jo pullollaan sitä glitterillä höystettyä täydellistä ja virheetöntä Instagramperhe-elämää. Me halusimme tuoda esiin myös niitä hauskoja ja vähemmän hauskoja juttuja. Kirjoitukset ovat myös huumorilla höystettyjä, koska huumori on perheessämme voimavara ja huumori kuuluu vahvana osaksi meitä. 

Blogia päivitetään viikottain, joskus useammin kuin kerran viikossa. Mitään tiettyä julkaisupäivää ei ole, mutta kuitenkin joka viikko julkaisu olisi tarkoitus saada aikaiseksi. Blogi ei ole millään tavalla kaupallinen ja sitä tuotetaan ihan vain omasta halusta ja harrastuksena. Meihin saa ottaa yhteyttä ja ehdottomasti saa antaa palautetta. Myös sitä rakentavaa kritiikkiä, mutta toivomme että kaikki kommentit ja viestit pysyvät kuitenkin asiallisina vaikka jokin blogissa kirjoitettu asia ei sinua miellyttäisikään.

Meihin voit ottaa yhteyttä jättämällä kommentin blogiin, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: kaksjakolme@outlook.com tai Instagram-tilin kautta joka löytyy nimellä: @kaksjakolme Instagramista. Olemme todellisia kiitollisia kaikille teille, jotka ovat ottaneet Instagram-tilimme seurantaan ja Instagram toimiikin pääasiallisena viestintä- ja ilmoituskanavanamme, joten jos tykkäät blogista niin seuraamalla Instagramia pysyt koko ajan matkassa mukana. Siellä julkaisemme myös kuvia, joita ei välttämättä blogista-Iskä ja Äiti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ero vauvavuoden aikana

Rakastuin toiseen!

Tervetuloa meidän blogiin!