Pikku päivitys meidän pääsiäislomasta


Saatiin herra J liittymään koko pääsiäislomaksi tiimivahvuuteen, joten vietimme koko pääsiäisloman nelistään. Meidän pääsiäisloma oli täynnä aktiviteettia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuten aina kun koko porukka on kasassa. Oli mukava kyllä viettää vähän pidemmät vapaat kun elämässä on viimeisen puolen vuoden aikana ollut todella hektistä. Sai hetken ihan vain rauhassa hengittää ja nauttia perheen kanssa ajan viettämisestä. Tietenkään ei voi maalailla mitään kuvia kiireettömistä aamuista, hiljaisista kahvihetkistä ja ruusunpunaisen romanttisista illoista, vaan meidän tapaan tilanteita oli koko ajan päällä ja tekemistä täytyi keksiä koko ajan. Romanttisetkin illat olivat meidän tapaan yhteisiä Playstation hetkiä, mutta jokainen taplaa tyylillään ja meillä oli kyllä aikuisten kesken todella hauskaa lomalla pleikkarin parissa iltaisin lasten nukkuessa. 

 


Lomaan mahtui todella paljon ulkoilua ja puistoilua. Isommat pojat viihtyvät todella hyvin ulkona, joten luontaista on lähteä vapaa-aikaakin viettämään sinne ulkoilmaan. Tällä pikkulomalla kyllä kelitkin suosivat meitä ja saimme nauttia todella hienoista ilmoista. Kyllä se väkisinkin hieman mielialaa nostaa kun kevätaurinko osuu miestissin reunaan. Poikien kanssa puistoilu on myöskin yksi ”helpoimmista” aktiviteeteista heidän kanssaan, sillä puistossa/ulkona pojat ovat yleensä riitelemättä ja leikit sujuvat ilman turhaa kränää. Sisällä he kyllä tämänkin loman aikana taas onnistuivat kiristelemään vanhempien ruuveja päättymättömällä vänkäämisellään. Olen monesti miettinyt miten he jaksavat vängätä niinkin ihmeellisistä asioista kuten siitä kumpiko on leikkinyt milläkin lelulla tai että kumpi saa leikkiä lattialta löytyneellä roskalla. 

 


Pääsiäispupu oli myös muistanut poikia ja pääsimme harrastamaan munien metsästystä jopa kahteen otteeseen. Ensimmäinen kerta munametsällä oli meillä ihan kotosalla kun Äiti taiteili pojille kartat (joita Iskä ei osannut lukea) ja piilotteli munia/muita suklaaherkkuja ympäri asuntoamme. Poikiin tuo homma uppoaa kyllä kuin häkä! He ovat aina niin innoissaan kun pääsevät leikkimään näitä leikkejä, missä he saavat etsiä asioita. Tälläkin kertaa molemmille kaikkein mieleisin juttu koko lomassa olivat juurikin nämä munien etsintä hommat. Pojat pääsivät etsimään myös toistamiseen munia kun kävimme mummin ja hänen kumppaninsa luona kyläilemässä. Siellä pääsimme myös maistelemaan maailman parhainta voileipäkakkua, sekä uskomattoman herkullista suklaapiirakkaa, vaikka se kakkuna meille esiteltiinkin. 

 


Myös uskollinen hopeanuolemme oli edustettuna pääsiäislomamme vietossa, sillä kävimme köyhän miehen Särkänniemessä: Eli siis autopesussa. Siinä on toinen asia mikä uppoaa aina poikiin. Jostain syystä autopesussa on vaan sitä jotain. Hopeanuoli oli päättänyt myös käräyttää molemmat ajovalopolttimonsa, joten polttimoiden vaihto oli myös hoidettava. Tietysti kerrostalomme parkkipaikalla, koska sitenhän kaikki auton rassaukset hoidetaan lähiöissä. 

 


Lomallamme oli myös vahva pasta-teema: Rakkaani valmisti meille uunifeta-pastaa tuorejuustolla, Mozzarellapesto-pastaa, tonnikalapastaa ja pekonipastaa. Näistä Iskän ehdototon suosikki oli uunifeta-pasta, sitä olisin voinut syödä vaikka koko kattilallisen. Kokonaisuudessaan loma oli kyllä todella huippu virkistävä ja löysimme tosiaan myös Äidin kanssa yhteisen pelin pleikkarille, johon jäimme aivan totaalisesti koukkuun: Subnautica! Pelissä seikkaillaan veden alla ja tutkitaan uutta planeettaa, joka on lähes täysin veden vallassa. Pelasimme sitä loman aikana lasten nukkuessa 15 tuntia, joten voi sanoa että se upposi meihin melko vahvasti. 

 


Lähipäivinä julkaisen hieman pidemmän tekstin taas tuttuun tapaan, mutta tässä nyt oli vain pieni päivitys meidän pääsiäislomastamme! Muistakaa turvavälit, maskit ja pysykää terveinä! Hyvää alkavaa kevättä kaikille!


-Iskä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ero vauvavuoden aikana

Rakastuin toiseen!

Tervetuloa meidän blogiin!