Tervetuloa meidän blogiin!

Instagram ja blogisivut ovat täynnä perhe-elämän ihanuutta ja ruusunpunaista rakkautta. Hyvin harva bloggaaja tai sometili kuitenkaan tuo perhe-elämän realiteetteja ihan täysin julki. Se on meidän mielestä sääli, sillä se kaikki mitä ihmiset eivät julkista kuuluu kuitenkin olennaisesti siihen arkeen missä me eletään ja kyllä tarkoitan myös niitä klassisia niskapaskoja ja uhmakkaan lapsen itkupotkuraivareita (parhaassa tapauksessa niitä molempia samaan aikaan). Minä pidän kirjoittamisesta ja kauniimpi osapuoli tykkää kuvata ja käsitellä kuvia, joten päätimme lähteä tekemään yhteistä projektia blogin ja Instagram-tilin muodossa. Blogin oheen siis on myös perustettu tili, jonka löytää Instagramista nimimerkillä: kaksjakolme . Se on julkinen ja sen saa vapaasti ottaa seurantaan jos kiinnostaa.

 

                                                       (c) Mikko Saxlund


Tämä blogi tulee pyörimään meidän perhe-elämän ja yleisesti perheisiin liittyvien teemojen ympärillä. Tarkoitus ei ole lähteä tekemään Suomea valloitavaa someilmiötä, vaan tuoda vaihtoehto niille kiillotetuille sometileille huumorilla höystettynä. Me emme ole suuria somevaikuttajia vaan täysin keskiverto suomalainen kerrostalolähiössä asuva perhe, joten uskon monen pystyvän samaistuvan siihen minkälaista kaaosta perhe-elämä voi pahimmillaan olla ja kuinka ihanaa se voi parhaillaan olla. Sivun otsikon alla löytyvä termi uusioperhe tarkoittaa sitä, että meidän kaikki kolme lastamme ovat eri yhdistelmästä vanhempia. Perheen kuopus N (3kk) on minun ja ihastuttavan kihlattuni yhteinen lapsi, keskimmäinen J (5-vuotta) on minun entisestä suhteestani ja viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä (ainakaan äänentuotannon suhteen) on M (6-vuotta), joka on perheen kuningattaren ennen minua maailmaan synnyttämä poikanen. Kaikki lapset ovat poikia ja sehän on kuten arvata saattaa ihan helvetin mukavaa.


Olemme melkein kuin keskiverto suomalainen perhe punaisine torppineen, farmarivolvoineen, kultaisinenoutajineen ja 2,5 lapsen kera, paitsi että asumme kerrostalo kolmiossa, meillä on Golf eikä perheen pää ole antanut minulle lupaa hankkia koiraa lukuisista pyynnöistä huolimatta. 2,5 lasta pitää jokseenkin paikkaansa sillä J viettää meidän kanssamme vain kolme viikonloppua kuukaudesta ja asuu muun ajan äitinsä luona toisella paikkakunnalla, eli siis suhaamme noin 500kilometriä kuukaudessa tämän asian tiimoilta Golffillamme. Arkisin päivät allekirjoittanut viettää töissä sisälogistiikan parissa ja perheen sydän pyörittää arkea kotona. Olemme molemmat tehneet esikoisemme melko nuorena, joten olemme molemmat vielä alle 30-vuotiaita. Allekirjoittaneella se ei kuitenkaan ole ihan hirveän kaukana, hitto mikä vanha pieru. Blogitekstit tulevat suurimmalta osin olemaan isän näkökulmasta kirjoitettuja, mutta projekti on kuitenkin yhteinen joten neidin tarkastava silmä oikolukee ja tahtoessaan hyväksyy julkaisut. Mitään ei siis julkaista ilman hyväksyntää hallitukselta.


Täällä ruudun toisella puolella näppäimistöä naputtelee siis viisihenkisen perheen isukki. Blogin ulkoasusta kuten arvata saattaa vastuussa en ole minä vaan siitä vastaa perheen todellinen pää. Myös kaikki blogista löytyvät kuvat ovat joko hänen käsialaansa tai internetistä löytyviä vapaasti käytettäviä kuvia, jos näin ei ole on maininta siitä kuvan alla. Meille saa jättää blogiin kommentteja ja halutessaan privaatimpia viestejä voi laittaa Instagram-tilin puolella tai lähettää sähköpostia otsikon alta löytyviin osoitteisiin. Seuraavassa julkaisussa tutustumme sitten hieman paremmin meidän kolmeen muskettisoturiimme. Kiitos jos jaksoit lukea tämän meidän aloituspostauksen ja jos et niin ymmärrän että niskapaska saattaa karkoittaa karaistuneimmankin lukijan. 

 -IskäKommentit

  1. Ihan mahtavaa. Kiva saada tämmöistä sisältöä enemmän. Jään odottaan tulevia postauksia! 🙋🏼‍♀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tosi kiva kuulla että lähdit seuraamaan ! :) Julkaisuja tulee tasaisesti! Allekirjoittanut tykkää kirjoittamisesta ja kyllä tässä kaaoksessa paljon jaettavaa on.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ero vauvavuoden aikana

Rakastuin toiseen!