Kuningatar ja Tallipoika

 


Noniin hengissä ollaan ja lisää tekstiä on kirjoitettu! Niinkuin viime julkaisussa lupailin niin tässä julkaisussa tutustutaan perheemme vanhempiin, eli minuun ja tuohon maagiseen äiti-ihmiseen! Otsikko on meidän sisäpiirivitsi: Olen aina pitänyt tuota äiti-ihmistä aivan uskomattoman mahtavana tyyppinä ja joskus leikiteltiin ajatuksella, että jos perheemme olisi keskiaikaisen linnan väkeä niin pojat olisivat prinssejä, äiti kuningatar ja iskä tallipoika. Tallipoika siksi koska en vieläkään tämän kaiken ajan jälkeen ymmärrä miten tuo nainen on mennyt niin sekaisin, että on minun kanssani alkanut seurustelemaan. Ehkä se oli aikanaan hetkellinen mielenhäiriö ja nyt hän on ansassa eikä ole uskaltanut enään paeta. Tässä tutustumispostissa keskitytään siihen mitä me tänä päivänä olemme. Meillä kaikilla on menneisyytemme, mutta en koe sen antavan kenellekään mitään jos alan tässä kirjoittamaan henkilökuvaa ja historiikkia. Siispä mennään itse asiaan ja katsotaan minkälaiset tyypit tätä perhettä pyörittää!

 


Tallipoika eli siis Iskä eli siis minä


Mun ulkonäöstä kertoo ehkä eniten rakkaani huomautus tilanteessa kun sanoin olevani velho ja hän vastasi siihen, että ethän sä voi olla velho koska velhot on laihoja ja pitkiä. Eli siis olen lähes kolmekymppinen pullea karvanaama, joka rakastaa perhettään enemmän kuin mitään muuta. Esittelyn voisi oikeastaan jättää jo tähän, koska tuo lause kertoo jo kaiken olennaisen, mutta ehkä meidän on mentävä hieman syvemmälle. Olen elänyt ensimäiset 26 vuotta elämästäni Satakunnan Kankaanpäässä, mutta kun menin sekaisin nykyisestä rakkaastani kutsui Pirkanmaan Tampere miestä ja Iskä on nyt vakiintunut Tampereelle perheineen asumaan. Työskentelen sisälogistiikan parissa, eli siis ihan kansankielellä sanottuna varastomiehenä elektroniikan maahantuonti yrityksessä. Aloitettuani nykyisessä yrityksessä työskentelyn suoritin töiden ohessa myös tutkinnon alalta : Logistiikan perustutkinto – varastonhoitaja. Tarkoitus olisi aloittaa myös avoimen AMK:n kautta opiskelemaan ensi kuussa ja mahdollisesti ensi vuoden puolella erikoisammattitutkinto alalta. Eli siis toisinsanoen iskä on vihdoinkin löytänyt alan millä haluaa työskennellä pidempäänkin ja haluaa opiskella alaa lisää.


Perhe-elämässä olen ehkä enemmän se leikittäjä ja hassuttelija, kuin se vastuullinen vanhempi joka huolehtii siitä että lapset menevät oikeaan aikaan nukkumaan ja heillä on saman parin sukat. Tykkään touhuta poikien kanssa ulkona ja harrastaa. Pyöräily, uinti, lenkkeily, laskettelu, luistelu, frisbeegolf ja erilaiset ulkoleikit on tulleet tutuiksi. Olen toisinaan aika lepsu, mutta osaan kyllä pitää lapsilla tietyt rajat. Lapset ja avopuoliso ovat minulle kaikki kaikessa. Vaikka kaiken muun menettäisi kunhan ne olisi niin elämä olisi silti hyvää. En ole hirveän materiaalikeskeinen ihminen vaan tunteet ja hyvä olo perheen kanssa saa minut onnelliseksi. Harrastuksina mulla on perus tylsät lukeminen ja kirjoittaminen. Kesäisin tykkään myös paljon pyöräilystä varsinkin maastossa. Olen myös erittäin ansioitunut kuningattaren ärsyttämisessä tavoillani. En nimittäin vielä tämänkään ikäisenä osaa aina laittaa astioita tiskikoneeseen, roskia roskakoriin, vaatteita pyykkikoriin tai viedä roskia. Muistini on myös hyvin valikoiva. En siis ole niinsanotusti sitä parasta poikaystävä materiaalia, mutta jostain kumman syystä olen saanut tuon lottovoiton elämääni.


Motto: Katotaan jos huomenna jaksais

Ikä: 28-vuotta

Supervoimat: Jättää roskapussit eteiseen. Joka kerta. Jättää myös mustia sukkia mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ympäri asuntoa. 

 


Kuningatar eli siis minun maailmani keskipiste eli siis Äiti


Äiti on minun mielestäni maailman kaunein nainen. Äiti on meidän perheemme elävä ja hengittävä sydän. Hän on uupumaton raskaan perhearjen raataja, joka hoitaa kaikki kodin käytännön askareet. Hän on ihminen, joka asettaa aina muiden tarpeet omiensa edelle. Minun käydessäni töissä hän hoitaa kotona kaiken yksin ja pyörittää arkea tottuneella ja kokeneella otteella. Hän on perhearjen rautainen ammattilainen. Ilman hänen ponnistelujaan perheemme arki saattaisi näyttää vielä huomattavasti kaoottisemmalta. Hän valloittaa pyykkivuoria, hän ui tiskimeren läpi, hän rämpii kakkavaippa suon läpi, hän vääntää tulikivenkatkuisen 6-vuotiaan loppuvastustajan kanssa vauva sylissään hymyssä suin. Äiti on todella positiivinen ihminen, jolla on todella uskomaton empatiakyky. Hän on ihminen joka haluaisi auttaa kaikkia, mutta tiedostaa myös omat rajansa ja osaa pyytää apua minulta sitä tarvitessaan. Hän on harkitsevaisuudessaan ja vastuuntunnossaan minun täysi vastakohtani ja hyvä niin, sillä tarvitsen tuollaisen vakaan ihmisen tuomaa tasapainoa elämääni. Siten saamme myös tarjottua lapsillemme hyvän tasapainon hassuttelua ja opettavaa elämää.


Äiti on myös todella kärsivällinen henkilö, eikä pelkästään lasten suhteen. Äiti tekee täysipäiväisesti kotona hommia lasten kanssa, mutta hän on kiinnostunut sekä terveydenhoitoalasta että kaupan alasta tulevaisuudessa. Molemmat alat sopisivatkin varmasti hyvin hänelle, koska hän on hyvin sosiaalinen ja kuten mainittua empatiakykyinen. Äiti tekee myös mainiota ruokaa perheellemme! Hänestä huomaa, että hän on ennen minun mukaantuloani toiminut yksinhuoltajana, sillä joudun aina silloin tällöin mainitsemaan hänelle ettei hänen ihan kaikkea tarvitse enää tehdä yksin. Olenhan minä täällä häntä ja lapsia varten. Hän ajattelee niin paljon muita, että hänelle joutuu silloin tällöin mainitsemaan siitä että hänen tulisi tehdä myös jotain vain itselleen. Hänen harrastuksiinsa kuuluu kaikesta erilaisesta lapsenhoitoon liittyvistä asioista opiskelu, erilaisten minun mielestäni vähemmän mielenkiintoisten some-julkkisten seuraaminen ja ehdottomasti second-hand shoppailu. Hän nauttii Internetin käytetyn tavaran kauppapaikkojen selaamisesta, sekä ihan fyysisesti kirpputorien kiertämisestä.


Äiti on ihminen joka on opettanut minulle mitä on oikeasti rakastaa kumppaniaan. Hän on olemuksellaan, teoillaan ja sanoillaan näyttänyt ihan uuden puolen rakkaudesta. Pyyteettömästä sellaisesta. Hän on ihminen, joka tekee täysin pyyteettömästi rakastamiensa ihmisten eteen ihan mitä tahansa. Hän on juuri sellainen nainen, joka menee vaikka läpi harmaan kiven lastensa tai minun eteeni. Ennen hänen tapaamistaan oma käsitykseni parisuhteesta ja kumppanin huomioimisesta oli todella vajavainen, mutta tämä Äiti todella avasi silmäni sen asian suhteen. Hänen vaatimaton ja antava luonteensa on tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen, että en oikein osaa sitä riittävällä tasolla edes pukea sanoiksi. Heti häneen tutustuessani tajusin, että tämä ihminen on jotain oikeasti uniikkia. Hänen kaltaisiaan ihmisiä ei ole maailmassa montaa, mutta jos olisi tämä maailma olisi paljon parempi paikka elää.


Motto: Voisitko tuoda kaupasta myös suklaata?

Ikä: 26-vuotta

Supervoimat: Saattaa saada iltaisin nauruhepulin, joka kääntyy hysteeriseksi itkun ja naurun sekoitukseksi

 Tässä nyt pieni pintaraapaisu siihen keitä me olemme. Kiitos sinulle joka jaksoit tekstin lukea ja kiva kun olet lähtenyt meidän blogiimme mukaan. Olen todella yllättynyt siitä kuinka suuren seuraajamäärän saimme heti ensimäisen päivän aikana Instagramissa (kirjoittamishetkellä lähes 150) kiitos siitä teille kaikille! Olen myös todella otettu ensimäisen blogijulkaisun lukukerroista (joita kirjoittamishetkellä on yli 250!!), todella suuri kiitos siitä teille kaikille jotka ovat jaksaneet tekstin lukea. Hienoa huomata, että vielä vuonna 2021 ihmiset jaksavat lukea myös ihan vanhanaikaista blogia. Nautin todella paljon tekstin tuottamisesta, joten on kiva huomata että vielä on olemassa lukijakuntaa moiselle reliikille menneisyydestä. Seuraavassa julkaisussa kerron siitä miten tarinamme eteni Iskän ja Äidin ensitapaamisesta siihen, että asumme nyt yhdessä Tampereella!


-Iskä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ero vauvavuoden aikana

Rakastuin toiseen!

Tervetuloa meidän blogiin!