Kolme muskettisoturia

 

Mitä olisi perheblogin kirjoittaminen ilman itse päähenkilöiden esittelyä? Ei mitään! Joten siksi tässä julkaisussa lähdemme tutustumaan hieman näihin mestareihin. Nämä kaverit tekevät elämästä toisinaan erittäin piinallista, mutta suurimman osan ajasta he ovat kultakimpaleita. Nämä veijarit ovat elämän mausteet. Jokainen tuo oman pikku lisäpotkunsa meidän elämäämme. He ovat opettaneet allekirjoittaneelle monia elämässä olennaisia taitoja kuten rauhanneuvottelijan taidot, virallisen pepun puhtaustason tarkastajan taidot ja demokraattisen poliitikon puhelahjojen hionnan. Näin muutaman mainitakseni. Perheen pää ja vallankahvan hallitsija tahtoi tekstin otsikoksi kolme muskettisoturia, mutta koska olen kovemman luokan kapinallinen niin kutsun veijareita tässä tekstissä supersankareiksi. Jos seuraavaa tekstiä ei ilmesty lähiaikoina tiedätte että se oli virhe. Mennäänpä siis tutustumaan tähän supersankari-ryhmittymään järjestyksessä nuorimmasta vanhimpaan!


1. Super-N. 

 

 

Super-N on uusin lisäys ryhmittymään. Hän ilmestyi tiimiin viides päivä marraskuuta johtajan elkein ja sitoi ryhmää entistä tiiviimmin yhteen. N on eloisa, sosiaalinen ja iloinen pikkukaveri. N viettää suurimman osan ajasta hereillä ollessaan äidin kanssa, koska isi on päivät töissä. N pitääkin äidin kotona kiireisenä: Hän viihtyy kaikkein parhaiten sylissä ja joskus äidillä onkin hieman haasteita saada Super-N seuranaan hoidettua päivän askareet. Super-N nauttii huomiosta ja haluaisi aina vain olla sylissä tai leikitettävänä. Hänen lempipuuhaansa on kylpeminen. Kylvyssä tämä pikkukaveri viihtyisi vaikka kuinka kauan. Hän tykkää myös kovasti hölmön isin pelleilystä ja tykkää seurata isompien veljien leikkejä. Super-N kuitenkin jumaloi äitiään, enkä yhtään ihmettele sillä jumaloin itsekin tuota kuningatartani. N voisi viettää vaikka ikuisuuden vain tuijotellen äitiään, jos akuutti nälkä tai pieru ei häiritse keskittymistä.


Motto : Ei ole, koska kyseessä on vauva! Miten vauvalla voisi olla motto?

Ikä: Pian 4-kuukautta

Supervoima: Uskomattoman pahan hajuiset pierut


2. Hyper-J

 Hyper-J on ryhmittymän alkuperäisjäsen. Hän on ollut mukana perheiden fyysioitumisesta asti. J on myös todella sosiaalinen ja taitava tutustumaan uusiin kavereihin. Hän on todellinen ekstrovertti eikä ujostele ketään tai mitään. Hän on aina pää kolmantena jalkana menossa kohti uusia seikkailuja, kunhan hänet ensin häätää ulos. J voi juosta valonnopeudella ovea päin ilman kyynelen häivääkään, mutta huoneen siivoaminen tai hampaidenpesu saattaa kirvoittaa todella kärkkäät kyyneleet esiin. J on oppinut kärsivällisyyttä ja peppulihaksien treenaamista viimeisen parin vuoden aikana, koska hän viettää useamman tunnin kolmena viikonloppuna kuukaudesta auton kyydissä matkustaen. Hän asuu viikot äitinsä luona ja viikonloppuisin hän liittyy ryhmittymän vahvuuteen täysivaltaisena jäsenenä. J on alusta asti viihtynyt meidän kanssamme todella hyvin ja pitää viettämäänsä aikaa meidän kanssamme arvossa. J on ottanut kuningattaremme todella hyvin vastaan ja viihtyy myös hänen sylissään, mutta pohjimmiltaan hän on kyllä selvästi isin poika ja tiukan paikan tullen hakeutuu kyllä isin läheisyyteen.


Motto : Mä en jaksa

Ikä: 5-vuotta

Supervoima: Onnistua lyömään päänsä ihan mihin tahansa näkyvissä tai näkymättömissä olevaan esteeseen.


3. Mega-M

 


 

Mega-M on ryhmittymän alkuperäinen jäsen. Hän piti jo tukikohtaansa äitinsä kanssa asunnossa, jossa nyt asumme kun allekirjoittanut ja Hyper-J saapuivat muodostamaan ryhmittymää. Mega-M:än on haikara kuljettanut perheemme päälle jo kuusi vuotta sitten. Hänen ainoana isähahmonaan toimii keskivartalolihava väsyneen näköinen partasuu...hemmetti sehän olen minä! M on todella vauhdikas Pokemon-harrastaja. Pokemon-kortit ja Pokemon Go-peli ovat hänen tärkein harrastuksensa. Voin sanoa, että on päiviä kun toivon että jokaisen Pokemonin voisi pakata sukkulaan ja lähettää maata kiertävälle radalle, mutta tietenkin on hienoa että lapsella on kiinnostuksen kohteita ja on löytänyt asian mistä todella pitää. M on taiteellisesti todella lahjakas kaveri ja hänen piirrustuksensa ovat todella yksityiskohtaisia. Hän pitää myös askartelusta, mutta itsenäisesti hän ei tykkää toimia. Hän haluaa olla huomion keskipisteenä ja nauttii läheisten ihmisten seurasta. Mega-M on todella empaattinen ja osaa lukea todella hyvin ihmisten tunteita ja osaa käyttäytyä (suurimman osan ajasta) tilanteen vaatimalla tavalla. Mega-M kilpaili jonkun aikaa allekirjoittaneen kanssa äidin huomiosta, mutta kun hän huomasi että en ole uhka aloimme me tulla tosi hyvin juttuun.


Motto: Äiti, Äiti, Äitiii!

Ikä: 6-vuotta

Supervoima: Onnistua pahoittamaan mielensä aiheesta kuin aiheesta


Tässä nyt lyhyet esittelyt meidän elämämme supersankareista. Nämä kaverit pitävät meidät järjissämme. En enään nykyään osaisi kuvitellakaan elämää ilman lapsia. Aion käsitellä jossain tulevassa julkaisussa hieman tarkemmin tätä perheiden fuusioitumisprosessia, mutta lähes kivuttomasti se prosessi sujui ja pojat tulivat alusta asti todella hyvin toimeen keskenään. Kuopuksen syntymä toi meitä kaikkia vain tiiviimmin yhteen ja nyt perheemme on kokonainen. Olemme porukka jossa jokainen kohdataan yksilönä ja jokaisen mielipiteellä on merkitystä. Toki kolmen lapsen kasvattaminen vaatii paljon työtä ja siitä selviytymiseen jokaisella pitäisi olla samanlainen supernainen kotona kuin minulla. En osaa sanoa tarpeeksi ylistys sanoja sille miten paljon arvostan sitä kuinka tämän perheen äiti pyörittää tätä meidän arkeamme. Hän on perheen ruoanlaittaja, pyykkäri, siivoaja ja lastenvahti. Hän on mahdollistanut minulle töiden ohessa opiskelun ja antanut minulle täysin uuden elämän. Äidit ovat niitä oikeita supersankareita. Toki yritän itsekin kaikin mahdollisin tavoin helpottaa hänen taakkaansa, mutta vaikka minä olen meistä se joka käy töissä niin kaikkein suurimman työn tekee tuo kuningatar. Ilman häntä tätä perhettä ei olisi nykymuodossaan. Hän on tehnyt uskomattoman määrän työtä sen eteen, että me olemme siinä missä me nyt olemme. Tätä tekstiä kirjoittaessa hän kuorsaa vieressäni, tai siis todella naisellisesti ja viehkeästi nukkuu vierelläni. Hän on ihminen joka todella on unensa ansainnut. Arvostukseni menee todella vahvasti teille kaikille äideille. Olette sankareita! Seuraavassa julkaisussa tutustutaan vielä hieman tarkemmin tuohon maagiseen äitiin ja tähän partasutiin joka epätoivoisesti yrittää luoda jonkinlaista tekstiä teille luettavaksi.

 -Iskä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ero vauvavuoden aikana

Rakastuin toiseen!

Tervetuloa meidän blogiin!